De derde dimensie in uw leven

Berichtgevingen

3D vezelvlechtwerk zeer goed beoordeeld

De naam van het materiaal waar de Phi-ton 3D-matras van is gemaakt is misschien nog wat onwennig voor de eindgebruikers: driedimensionaal vezelvlechtwerk. In vakkringen is het al veelbesproken. 3D vezelvlechtwerk is in relatief korte tijd intensief onderzocht en opvallend positief beoordeeld.

De medische wereld is enthousiast over de mogelijkheden van 3D vezelvlechtwerk voor dekubitus profylaxe en de behandeling van chronische wonden of zweren. Uit ergonomisch oogpunt wordt er grote waarde aan gehecht dat het materiaal zo licht, makkelijk te hanteren, eenvoudig te reinigen en snel drogend is.
In uiteenlopende publicaties wordt gewezen op de uitmuntende eigenschappen op het gebied van hygiëne, drukvermindering, vocht- en luchtdoorlatendheid, zuurstoftoevoer, vormvastheid en duurzaamheid (o.a. Kliniek voor huidziekten, Universiteit Jena; FILK - Forschungsinstitut für Leder und Kunststoffbahnen, Freiberg; Textilforschungsinstitut Thüringen-Vogtland, Greiz).

3D vezelvlechtwerk doet ook snel opgang in de veiligheids- kleding- auto- en vliegtuigbranche. Naast zit- en slaapmeubels wordt het toegepast in zulke uiteenlopende producten als gewrichtsbeschermers, UV-beschermende stoffen, sportkleding, bh-cups, gezondheidsschoeisel en rugzakken. De goede zuurstoftoevoer maakt 3D vezelvelchtwerk ook zeer geschikt voor het verpakken van archeologische vondsten. Kortom: het scala aan toepassingen wordt met de dag breder.

3D-vezelvlechtwerk is het materiaal van de toekomst. U kunt de uitmuntende eigenschappen van het materiaal nu al ervaren - in het Phi-ton bed en de Phi-ton 3D-matras.

Logo Interior Innovation Award Cologne 2006 Logo RedDot Award 2006 Logo Good Design Logo Design Preis 2007 Logo Design Preis 2009

sound by Jbgmusic