De derde dimensie in uw leven

Berichtgevingen

Phi-ton 3D-matras verjaagt huisstofmijt

In een gemiddeld bed leven zo'n 1,5 miljoen huisstofmijten, bron van allergieën en astma. Britse onderzoekers hebben vastgesteld dat de huisstofmijt niet gedijt in een koele en droge omgeving. Ze adviseren daarom bedden niet meer op te maken. Een stijlvollere oplossing is de Phi-ton 3D-matras - hygiënisch, koel en droog.

"Een beslapen bed is warm en vochtig - een ideale omgeving voor de huisstofmijt. Als een bed overdag onopgemaakt blijft, trekt het vocht er uit waardoor de mijten uitdrogen en doodgaan," aldus dr. Steven Pretlove van Kingston University.
Het Nederlandse Astma Fonds betwijfelt de effectiviteit van een onopgemaakt bed. "Huisstofmijten zitten vooral in de matras en die houdt juist veel vocht en warmte vast. Met alleen het weghalen van de lakens bent u er dus nog niet, al kunt u de allergie er misschien iets mee terugdringen."

Koel en droog

De Phi-ton 3D-matras biedt precies de koele en droge omgeving waar de huisstofmijt niet tegen kan. Dankzij de open structuur van het driedimensionale vezelvlechtwerk is de matras ademend, met ongekend hoge waarden voor vocht- en luchtdoorlatendheid en een uitmuntende zuurstoftoevoer.
Transpireren op een niet-ventilerende matras is voorbij. Net als het regelmatig laten luchten van de matras. Dat gebeurt al terwijl u slaapt. Of u uw bed nu opmaakt of niet: met de Phi-ton 3D-matras getuigt u van stijl - zonder ongewenste gasten.

Logo Interior Innovation Award Cologne 2006 Logo RedDot Award 2006 Logo Good Design Logo Design Preis 2007 Logo Design Preis 2009

sound by Jbgmusic