De derde dimensie in uw leven

Berichtgevingen

Phi-ton 3D-matras helpt tegen allergieën

Allergieën zijn een volksziekte geworden. In Europa lijdt inmiddels elke vijfde volwassene en elk vierde kind aan een allergie. Verwacht wordt dat over 10 tot 15 jaar ruim de helft van de bevolking dat doet.

Wie met allergieën kampt, kan ze maar beter serieus nemen, aldus onderzoekers van het Europese expertisenetwerk Ga21en. Onbehandeld kunnen ze chronisch worden en tot orgaanschade leiden. Wie zich bewust is van een allergie als ziekte zal maatregelen nemen, zoals de allergie door een arts laten vaststellen en behandelen, de allergene stof waar mogelijk vermijden en zorgen voor een schone, droge, goed geventileerde leefomgeving.

In zo'n omgeving hoort een Phi-ton 3D-matras. Het nieuwe 3D Trevira-polyester vezelvlechtwerk waaruit de matras is vervaardigd heeft een open, ademende structuur, met een hoge vocht- en luchtdoorlatendheid en een uitmuntende zuurstoftoevoer. De matras is zeer hygiënisch, eenvoudig met water te reinigen en snel weer droog. De Phi-ton 3D-matras geeft u een gezond, droog en schoon slaapklimaat waarin huisstofmijten en schimmels, notoire veroorzakers van allergieën, zich absoluut niet thuisvoelen!

Bron: Telegraaf, 20-05-05, Die Welt, 19-05-05

Logo Interior Innovation Award Cologne 2006 Logo RedDot Award 2006 Logo Good Design Logo Design Preis 2007 Logo Design Preis 2009

sound by Jbgmusic