De derde dimensie in uw leven

Berichtgevingen

Phi-ton in 'Super Senioren'

Vanaf zaterdag 3 september is Phi-ton te zien in de 10-delige serie Super Senioren op Nederland 1. Het programma gaat over 12 actieve en artistieke 50-plussers die hun grote droom realiseren: ze werken aan de première van een toneelvoorstelling in een vooraanstaand Nederlands theater. Ze verblijven daartoe in een speciaal voor hen ingericht landhuis, 'Overcinge' in Havelte. Daar delen ze leven en werk en worden ze begeleid door professionele acteurs en regisseurs.

De mooiste kamer van het landhuis is ingericht met Phi-ton bedden. Er zal ongetwijfeld om gevochten worden om in deze kamer te mogen slapen. Hoe, dat zal de tijd leren. Vooralsnog genieten Rensina (62) en Jeannette (62) van de luxe van Phi-ton.

Super Senioren wordt gepresenteerd door Brecht van Hulten, bekend van het NOS Jeugdjournaal. Vanaf december gaat de groep op toernee. Het blijspel, naar een script van Jos Brink, zal in theaters in het hele land te zien zijn.

img Huis Overcinge algemeen

Logo Interior Innovation Award Cologne 2006 Logo RedDot Award 2006 Logo Good Design Logo Design Preis 2007 Logo Design Preis 2009

sound by Jbgmusic