De derde dimensie in uw leven

Berichtgevingen

Phi-ton tot beste Bed van China uitgeroepen

In de Oktoberuitgave van het Chinese Livestyle Magazine Phoenix Fable wordt een Special van 15 pagina's over slapen gepresenteerd.

De bijzondere eigenschappen van het Phi-ton 3D-vezelvlechtwerk worden door de redactie van het magazine aangeprezen. Het comfort, de pure ventilatie en de beste hygiënische eigenschappen worden, naast de eenvoudige reinigingsmogelijkheden, als maatgevende criteria voor de keuze van een goede matras genoemd.
Het is dus niet verwonderlijk dat Phi-ton de eerste plaats veroverd heeft van de tien geteste bedden van nationale en internationale leveranciers. De heldere belijning en tijdloze elegantie van het frameloze bed bleken van doorslaggevende aard en resulteerde in wederom een bekroning naast de al eerder ontvangen "Red Dot Design Award" en twee nominaties voor de "German Design Prize" 2007 almede de "IMM Material Innovation Award" in 2005.

img bestbedChina

Logo Interior Innovation Award Cologne 2006 Logo RedDot Award 2006 Logo Good Design Logo Design Preis 2007 Logo Design Preis 2009

sound by Jbgmusic