De derde dimensie in uw leven

Wyndham Apollo Hotel Amsterdam

Wyndham Apollo Hotel Amsterdam: een oase van rust in bruisend Amsterdam!
Gelegen in oase van rust en groen, biedt het hotel stijlvol comfort, oog voor detail en werkelijk persoonlijke aandacht.

Wyndham Apollo Hotel Amsterdam is al 45 jaar de huiskamer van het statige Amsterdam-Zuid. Ideaal gelegen ten opzichte van de belangrijkste uitvalswegen is het hotel gemakkelijk bereikbaar vanaf het RAI Congrescentrum. Maar ook de binnenstad met haar wereld aan cultuur, de rijke geschiedenis en het wervelende uitgaansleven is binnen enkele minuten bereikbaar.

Het hotel beschikt over 219 comfortabele kamers & suites, uitstekende conferentie en feestzalen, een sfeervolle bar en het bekende visrestaurant La Sirene, dat onder de bezielende leiding staat van meesterkok Rob Blaauboer.

In 2007 is het hotel prachtig gerenoveerd. De beroemde lounge met uitzicht op de 5 grachten biedt een rijke ambiance waar het geweldig toeven is bij de openhaard of bij mooi weer op het terras. Een kunstrijke galerij leidt u naar kamers, waarvan een groot aantal schitterend is vernieuwd.

Wyndham Apollo Hotel Amsterdam is bekend om haar persoonlijke gastvrijheid en ambiance. Een goede nachtrust en een uitgerust, ontspannen begin van de dag zijn daar een essentieel onderdeel van. Om die reden heeft de hoteldirectie ervoor gekozen om alle kamers in te richten met een bed van Phi-ton®, dat al vele innovatie- en designprijzen mocht ontvangen. De "oase van rust" krijgt hierdoor een wel zeer bijzondere dimensie!

Voor meer informatie over een verblijf in het Wyndham Apollo Hotel Amsterdam en een unieke overnachting op een Phi-ton® bed:

www.apollohotelsresorts.com

Logo Interior Innovation Award Cologne 2006 Logo RedDot Award 2006 Logo Good Design Logo Design Preis 2007 Logo Design Preis 2009

sound by Jbgmusic