De derde dimensie in uw leven

Apollo Resort Thermae 2000 Valkenburg****

Thermae 2OOO: Een wereld van ontspanning, beleving en vitaliteit!
Op het topje van de Cauberg in Valkenburg aan de Geul ligt Thermae 2OOO. Een unieke locatie waar u zich temidden van een rustgevend landschap heerlijk kunt ontspannen.

Optimaal genieten van warm mineraalrijk thermaal water uit eigen bronnen. Naast het gebruik van de binnen- en buitenbaden en het uitgebreide saunalandschap doet u nieuwe energie op bij de (gratis!) bruisende activiteiten. De ervaren specialisten op gebied van schoonheid, gezondheid en ontspanning bieden bijzondere massages en behandelingen voor lichaam en geest.

Het resort heeft recentelijk een bijzondere metamorfose ondergaan. Twee compleet vernieuwde restaurants, volledig nieuwe (en moderne) behandelkamers, een relaxbioscoop, een schitterende lobby en shop, een rustruimte en een trendy bar met spectaculair uitzicht over de weidse natuur.

In haar streven om tot de absolute top op wellness gebied te behoren, heeft de nieuwe eigenaar ervoor gekozen om haar gasten uitsluitend het allerbeste te bieden. De keuze om alle 60 kamers uit te rusten met een bed van Phi-ton®, dat al vele innovatie- en designprijzen mocht ontvangen, past naadloos in deze visie.

Voor meer informatie over een verblijf in het hotel van Thermae 2OOO en een unieke overnachting op een Phi-ton® bed:

www.thermae.nl

Logo Interior Innovation Award Cologne 2006 Logo RedDot Award 2006 Logo Good Design Logo Design Preis 2007 Logo Design Preis 2009

sound by Jbgmusic