De derde dimensie in uw leven

Sphere

Noblesse met een vloeiend lijnenspel

Gewoonweg koninklijk, de zachte rondingen die dit bed een bijzonder warme, organische aanblik verlenen. Het Phi-ton bed bewijst dat bedden meer zijn dan gebruiksvoorwerpen: ze maken deel uit van onze harmonische woonomgeving.

In perfecte harmonie

Vloeiende lijnen - de loungekussens die in het hoofdbord zijn geïntegreerd, de gestoffeerde bedombouw, de afgeronde, fraaie poten - geven een rustgevend effect. En dat wordt versterkt door de keuze van de passende stof.

Alles behalve gewoon

Alles behalve gewoon zijn de stoffen, van hoofdbord tot bedombouw en zelfs aan de binnenzijde van het bed - bijzonder fraai en verkrijgbaar in verschillende stoffen. De Phi-ton 3D-vezelvlechtwerk: hygiënisch, lucht- en vochtdoorlatend en eenvoudig te reinigen, of de modieuze Alcantara bekleding in prachtige kleuren en prints.

Gevoel en verstand komen samen

Gevoel en verstand komen samen in het unieke design van . Maar ook de hoogwaardige materialen en verfijnde details die samensmelten tot een maximum aan comfort en kwaliteit.

En u kunt bij Phi-ton kiezen uit diverse bedbodems.

Productinformatie

Logo Interior Innovation Award Cologne 2006 Logo RedDot Award 2006 Logo Good Design Logo Design Preis 2007 Logo Design Preis 2009

sound by Jbgmusic