De derde dimensie in uw leven

Eigenschappen die u zult voelen

Drukverdeling tot in de puntjes

De druk van het lichaam wordt precies op die plaatsen waar hij op de Phi-ton 3D-matras inwerkt zacht opgenomen en verdeeld. De Phi-ton 3D-hoofdkussens geven u de stabiliteit die u nodig hebt en de aangename drukverdeling waardoor u zo heerlijk ontspant. De nacht wordt rustiger en u begint de volgende dag weer met nieuwe energie.

Pure ventilatie

De uitstekende lucht- en vochtdoorlatendheid van het lichte 3D-vezelvlechtwerk zorgen voor een gezond, droog slaapklimaat. Met een uitmuntende zuurstoftoevoer, zonder ophoping van vocht en warmte. Geen zweten, geen geurtjes.

Optimale hygiëne

In een schonere omgeving kunt u niet slapen. De Phi-ton 3D-matrassen en hoofdkussens en de bijbehorende hoezen zijn antiallergisch, antistatisch, vrij van schadelijke stoffen en resistent tegen huisstofmijt en schimmels. Het eco Umweltinstitut heeft ons 3D-vezelvlechtwerk getest op 56 schadelijke stoffen en er geen aangetroffen. De lichte matrassen en kussens zijn moeiteloos te reinigen en drogen snel.

Logo Interior Innovation Award Cologne 2006 Logo RedDot Award 2006 Logo Good Design Logo Design Preis 2007 Logo Design Preis 2009

sound by Jbgmusic