De derde dimensie in uw leven

3D-matrassen

Anders dan alle andere

Alleen de toepassing van het functionele 3D-vezelvlechtwerk maakt het mogelijk alle vereisten voor een echte comfortmatras te verenigen: optimale drukverdeling, buitengewone lucht- en vochtdoorlatendheid, uitstekende hygiëne en duurzaamheid.

Comfort voor uw welbevinden

Alle Phi-ton 3D-matrassen zijn naar keuze bekleed met hoogwaardige 3D tijken. Herkenbaar in het Phi design en verkrijgbaar in verschillende modieuze kleuren. Ademend, zacht voor de huid, sterk en wasbaar.

Slaapcomfort is zeer persoonlijk

De Phi-ton 3D-matrassen zijn dat ook. Ze zijn verkrijgbaar in vier uitvoeringen: High End de Luxe en de High End Pro beide voorzien met een toplaag van 3D-vezelvlechtwerk en een geïntegreerde ondervering van pocketvering of de Goldline en Goldline Pro tevens voorzien met een toplaag van 3D-vezelvlechtwerk comfortabel gedragen door een HR Koudschuim of een Talalay Latex. U kiest precies de matras die het beste voor u is en die past bij uw bedbodem.

Logo Interior Innovation Award Cologne 2006 Logo RedDot Award 2006 Logo Good Design Logo Design Preis 2007 Logo Design Preis 2009

sound by Jbgmusic