De derde dimensie in uw leven

3D-matras / 3D-hoofdkussen / 3D-dekbed

Zo goed heeft u nog nooit geslapen

Zo verfrissend, bij zo'n aangename temperatuur. Phi-ton 3D-matrassen en hoofdkussens bieden u luxueus slaapcomfort, omdat ze zijn vervaardigd van 3D-vezelvlechtwerk. Dit innovatieve textielmateriaal doet momenteel overal van zich spreken. Vooral waar het gaat om hoog comfort en uitmuntende microklimatische eigenschappen. Zoals in medische artikelen, sportartikelen of de zittingen van exclusieve auto's - zie de voorbeelden. En met Phi-ton in eersteklas matrassen en hoofdkussens.

Foto 3D-MattressGirl

Wat 3D vezelvlechtwerk zo effectief maakt

De boven- en onderlaag van het vezelvlechtwerk zijn verbonden door miljoenen polyester vezels. Ze vangen het lichaam aangenaam en comfortabel op, in de juiste verhouding tussen stabiliteit en elasticiteit. En ze maken de Phi-ton 3D-matrassen en hoofdkussens onovertroffen in lucht- en vochtdoorlatendheid en hygiëne. Bekijk hier het productieproces.

Waar anderen alleen van kunnen dromen

Het complete programma voor ontspannen slapen. De Phi-ton 3D-matras voor vaste of verstelbare bedden. De Phi-ton 3D-oplegmatras om van uw slaapcomfort te genieten waar u ook bent. En het Phi-ton 3D-hoofdkussen, de weldadige ondersteuning van hoofd, nek en schouders. Uw persoonlijke slaapcomfort kiest u zelf.

Logo Interior Innovation Award Cologne 2006 Logo RedDot Award 2006 Logo Good Design Logo Design Preis 2007 Logo Design Preis 2009

sound by Jbgmusic