De derde dimensie in uw leven

3D-hoofdkussens

Nog meer plezier van de 3e dimensie

Want deze kussens zijn ook van 3D-vezelvlechtwerk. En hebben dus alle voordelen van dit innovatieve materiaal: perfecte drukverdeling, een gezond slaapklimaat en optimale hygiëne. Geen transpiratie, geen geurtjes, geen opeenhopingen van mijten, bacteriën en schimmels zoals microbiologen ze in traditionele hoofdkussens hebben aangetroffen.

Uw kussen moet lekker zacht zijn?

Dan is het Phi-ton 3D-hoofdkussen < Cloud > uw eerste keuze, of u nu op uw rug, buik of zij ligt. Het heeft de traditionele kussenvorm – maar sterk luchtdoorlatend en altijd goed van temperatuur. Heerlijk om u tegenaan te vlijen.

Nieuw in de collectie is het 3D-hoofdkussen < Plus >, een vulling van soepel Talalay latex met dezelfde comfortabele 3D hoes voor optimale ventilatie en warmte-regulatie. De 3D-hoes is eenvoudig wasbaar en daarmee geschikt voor mensen met allergieen.

Beslis zelf welk kussen voor u het juiste is.

Winnaar in de kussentest

Op geen enkel materiaal ligt u beter. Het Bekleidungsphysiologische Institut Hohenstein E.V. Bönnigheim in Duitsland heeft een groot aantal verschillende kussens gedurende langere tijd getest. Het 3D-hoofdkussen was de duidelijke favoriet van de testpersonen.

Logo Interior Innovation Award Cologne 2006 Logo RedDot Award 2006 Logo Good Design Logo Design Preis 2007 Logo Design Preis 2009

sound by Jbgmusic